Thursday, April 19, 2018

OOH!


Alustan millestki väga olulisest. Holstee manifest - kas tead seda? Loe:


Inspireeriv, eks? Eriti see osa, kus on kirjas, et elu võlu peitub inimestes, keda kohtad ja asjades, mida koos nendega lood. Ah, mis ERITI see osa. Ei, kõik sellest on väga inspireeriv, tegelikult ei saa midagi eraldi välja tuua. Kõik on puhas tõde, lihtne tõde. Elu ilusad pisiasjad, mida sa ju tead küll, aga vahel on vaja, et keegi sulle neid asju meelde tuletaks. 

Võta see manifest, loe seda ja ela seda. 

Ühesõnaga, siin ma nüüd olen, elamas oma unistust ja jagamas oma kirge, sest elu on lühike!!! :) :)

Me oleme koos minu kalli sõbranna ja businesspartneri Dorisega loomas midagi superägedat ja ilusat ja kõige vingem on see, et me ise usume sellesse täiega. Nii lihtne on teha asju, millesse sa usud. Nii lihtne on panustada oma hinge ja mitte üldse tunda, et see on töö. 


Jäta endale meelde see logo, sest me kavatseme areneda ja suureneda nii palju, et ühel päeval, kui sa oled otsimas kingitust (isadepäevaks, katsikuks, sünnipäevaks, naistepäevaks, sõbrapäevaks, soolaleivaks jne jne), siis su esimene mõte saab olema Ooh! Karbid. 

Me pakume nimelt valmis ilusaid karbikesi, mis sisaldavad endas stiilselt siidipaberisse pakitud kvaliteetseid (ja ainult kvaliteetseid!) kodumaiste väiksemate ja suuremate tegijate tooteid. Ühes pakis on mitte ainult 1 ese vaid enamasti 3-6 ja mis kõige kihvtim - saad meie käest erinevate toodetega kombopakid kätte palju soodsamalt kui ise neid tooteid ükshaaval kaubandusest taga ajades. 

PÕHIMÕTTELISELT nagu kingiabi, aga palju fäänsim, kui need tavalised viimase hetke kingid nagu naljakas rahakassa või sõnumiga veiniklaas. Meil on kambas juba väga palju väga ägedaid tegijaid nagu Lumi, Hiil, Nonna, Ecofreak (nemad on muideks ka ühtlasi hiidlased - kohe pean mainima!), Lil Kee, Turbliss jne jne. Pakkumisi, uusi tooteid ja mõtteid sajab sisse ustest ja aknast ja me ise oleme väga põnevil. Ei mingit hiina saasta, kõik on kodumaine käsitöö või öko või mõlemad. Ja väga tore on ka see, et pea eranditult kõik, kellele oma ideest ja missioonist räägime, tunduvad olevat sellest sama vasikavaimustuses, kui me ise :)

Niisiis, kuigi me alles alustame, siis võid piiluda oohkarbid.ee ja kindlasti pane meile like meie facebooki lehele. Seda pead sa tegema kohe kindlasti, sest ühel päeval, võib-olla näiteks kahe kuu pärast, vajad sa kingitust sõbrannale sünnipäevaks. Ja poest sa midagi ägedat ei leia, aga sa väga tahaks talle kinkida midagi, mida avades ta teeb üllatusest suured silmad ja ütleb: "OOH! kui vinge kingitus!" 

Siis avad meie lehe, vaatad, milliseid uusi ägedaid karbikesi ja koostööpartnereid me pakume, valid oma lemmiku ja me saadame sulle karbitäie ilusti pakitud asju ning sul ei jää üle muud, kui kohale minna ja kingisaajale suurt rõõmu valmistada. 

Ah, isegi sellest kirjutada on tore, kõik selle juures on tore! Ja maikuu plaanidesse mahub meil veel kohe kindlasti üks laat, võtame oma karbid kaenlasse ja lähme turule müütama. Põnev, sest seda ma ei ole enne teinud, aga ma täiega tunnen, et seda on vaja teha. Ja peale selle, ma ükskord müüsin Nõmme lasteasjade kirbukal 40 euro eest pudi-padi ja tundsin, et ma täiega rokin seal, nii et järelikult - spetsialist :) :)

Siia lõppu passib ilusti üks Steve Jobsi quote: 


Sest tegelikult me täna veel ei tea, kuhu see tee meid viib, aga ega see ei olegi põhiline. Peaasi, et lõbus on!!! :)




No comments:

Post a Comment

üksi kodus

Kuulen aknast naabriaia peoseltskonna hootiseid naeruturtsakaid ja mõtlen, et ma olen juba päris pikalt Palle olnud. Kuigi enam mitte nii vä...